• 066/21-66-21

  • 08:00 - 16:00

Foto Pokloni

Heading Bottom
Izrada foto poklona sa vašom fotografijom

Drvene Puzzle

Heading Bottom
u obliku srca
Image

Puzzle u obliku srca u dve dimenzije 20x20 i 30x30cm sa fotografijom po vašem izboru. Pretvorite vašu omiljenu fotografiju u drvene puzzle, ili napravite dizajn koji će vas zabaviti. Napravite originalan i ličan poklon koji ćete pokloniti dragoj osobi. Fotografiju uploadujte u što većoj rezoluciji, kako bismo mogli da je odštampamo kvalitetno. Drvene puzzle sa fotografijom su savršen poklon za svakoga. Pravo je vreme da složite voljenu slagalicu i podelite je sa prijateljem. Ovo je poklon za uživanje cele porodice. Skupite se zajedno, slažite i kada završite slagalicu, možete je uramiti.

1250.00 RSD

Drvene Puzzle

Heading Bottom
kvadratnog oblika
Image

Puzzle kvadratnog oblika u tri dimenzije 30x30, 30x40 i 40x60cm sa fotografijom po vašem izboru. Pretvorite vašu omiljenu fotografiju u drvene puzzle, ili napravite dizajn koji će vas zabaviti. Napravite originalan i ličan poklon koji ćete pokloniti dragoj osobi.Fotografiju uploadujte u što većoj rezoluciji, kako bismo mogli da je odštampamo kvalitetno. Drvene puzzle sa fotografijom su savršen poklon za svakoga. Pravo je vreme da složite voljenu slagalicu i podelite je sa prijateljem. Ovo je poklon za uživanje cele porodice. Skupite se zajedno, slažite i kada završite slagalicu, možete je uramiti.

1650.00 RSD

Drvene Puzzle

Heading Bottom
u obliku kruga
Image

Puzzle u obliku kruga u dve dimenzije prečnika 20x20 i 30x30cm sa fotografijom po vašem izboru. Pretvorite vašu omiljenu fotografiju u drvene puzzle, ili napravite dizajn koji će vas zabaviti. Napravite originalan i ličan poklon koji ćete pokloniti dragoj osobi. Fotografiju uploadujte u što većoj rezoluciji, kako bismo mogli da je odštampamo kvalitetno. Drvene puzzle sa fotografijom su savršen poklon za svakoga. Pravo je vreme da složite voljenu slagalicu i podelite je sa prijateljem. Ovo je poklon za uživanje cele porodice. Skupite se zajedno, slažite i kada završite slagalicu, možete je uramiti.

1300.00 RSD

Fotografija na medijapanu

Heading Bottom
sa linijama
Image

Štampu fotografija na medijapanu sa duborez linijama izrađujemo u tri dimenzije. Ovakvu vrstu štampe karakteriše precizna izrada, intenzivnih boja i visoke UV zaštite. Print se radi bojama koje se odlikuju visokim kvalitetom štampe, na vodenoj su bazi i ekološki su prihvatljive, ne otiru se i otporne su na grebanje. Medijapan koji se koristi za izradu slika impregnira se posebnom slikarskom tehnikom koja nema nikakvu sličnost sa materijalima i tehnikama koje se koriste u industriji nameštaja. Impregnirani medijapan se ne krivi i ne deformiše, odlikuje se velikom gustinom, finom teksturom i idealno ravnom površinom i zbog toplog utiska koji ostavlja od nastanka se koristi u raznim slikarskim tehnikama.

1600.00 RSD

Fotografija na kanvasu

Heading Bottom
Image

Oživite vaše uspomene i ne dozvolite da izblede. Štampu na kanvas platnu sa blind ramom izrađujemo u pet različitih dimenzija. Unesite toplinu u vaš dom ili radni prostor, uživajte u vašoj omiljenoj fotografiji, reprodukciji ili ilustraciji. Kako bi kvalitetno odštampana slika na platnu zaista zablistala u prostoru, kao neizostavan korak primenjujemo razvlačenje na blind ram koji služi za zatezanje slike na platnu, a na sliku koju ovako zategnemo možete naknadno postaviti i ukrasni ram za umetnička dela ili fotografije i portrete, po vašoj želji. Štampa na slikarskom platnu se odvija pomoću najbolje opreme koja garantuje visok kvalitet i postojanost proizvoda. Digitalna štampa na kanvasu koju primenjujemo se vrši u visokoj rezoluciji, pogoduje prikazu finih motiva, vrlo realistično i verodostojno.

900.00 RSD

Fotografija na satu

Heading Bottom
Image

U ponudi imamo mogućnost izrade personalizovanog sata u dimenziji 20x25cm. Ukoliko želite da ukrasite vaš dom ili da obradujete nekog dragog unikatnim i simpatičnim poklonom sat sa fotografijom je pravi izbor za vas. Obradujte najbliže, izaberite omiljenu fotografiju, dizajn ili tekst i pošaljite nam vaš motiv.

1800.00 RSD

Alu Box

Heading Bottom
sa vašom fotografijom
Image

Štampu fotografija na aluminijumu izrađujemo u četiri različite dimenzije. Fotografija na aluminijumu koji se blago presijava će dati potpuno novu dimenziju vašoj fotografiji. Ovo je novi način da sačuvate vaše fotografije. Predstavite svoje fotografije u najboljem svetlu, napravite nešto posebno.

1300.00 RSD

Foto kutija 1

Heading Bottom
sa vašom fotografijom
Image

Personalizujte vaš poklon jedinstvenim pakovanjem sa fotografijom po vašoj želji. U ponudi imamo pet različitih dimenzija. Ovo je idealan detalj kojim možete upotpuniti vašu izradu fotografija ili bookova.

1600.00 RSD

Foto kutija 2

Heading Bottom
sa vašom fotografijom
Image

Personalizujte vaš poklon jedinstvenim pakovanjem sa fotografijom po vašoj želji. U ponudi imamo tri dimenzije. Ovo je idealan detalj kojim možete upotpuniti vašu izradu fotografija ili bookova.

2500.00 RSD

Foto kutija srce

Heading Bottom
sa vašom fotografijom
Image

Personalizujte vaš poklon jedinstvenim pakovanjem sa fotografijom po vašoj želji. Kutija u obliku srca sa fotografijom je idealan detalj kojim možete obeležiti godišnjicu, veridbu, venčanje.

1300.00 RSD

Fotografija na pleksiglasu

Heading Bottom
sa rupicama za kačenje
Image

Fotografija štampana na pleksiglasu je pravi izbor za sve koji vole moderne, minimalističke zidne dekoracije. Skrivena rupa za kačenje stvara utisak da fotografija lebdi iznad zida. U ponudi imamo četiri različite dimenzije sa rupama za kačenje prečnika 3mm i po jednu dimenziju sa rupama za kačenje prečnika 5mm i 10mm

1800.00 RSD

Foto Stalak

Heading Bottom
sa vašom fotografijom
Image

Štampu fotografija na aluminijumu možemo vam ponuditi i u vidu stalka u dve dimenzije. Fotografija na aluminijumu koji se blago presijava će dati potpuno novu dimenziju vašoj fotografiji. Izbegnite bušenje zidova i predstavite svoje fotografije u najboljem svetlu, napravite nešto posebno.

1600.00 RSD