• 066/21-66-21

  • 08:00 - 16:00

Sada je dostupna i aplikacija za android uredaje. Preuzmite je sa Google Play prodavnice!

???????? ?? Google Play

5 načina za organizaciju fotografija

Život čine sitnice i uspomene. Početci novih prijateljstava, sastanci, rastanci, slavlja,... apsolutno svaki novi dan može nositi uspomenu jer nažalost nikada ne možemo proživeti jedan isti dan po drugi put. Baš zbog toga je važno da kamerom zabeležimo sve svoje uspomene.

Svako fotografije čuva na različite načine. Neki ih čuvaju u telefonima, neki u kompjuterima a neki u foto albumima ali retko ko ih čuva na zidovima ili u vazama. Na zidovima ili u vazama, zvuči čudno zar ne? U nastavku ti predstavljamo 5 načina za organizaciju fotografija koji ne samo da nisu čudni iako su u vazi ili na zidu, već predstavljaju i prelepu dekoraciju za tvoj dom.

1. Srce na zidu

Potrebno ti je: prazan zid, izrađene fotografije i lepak ili selotejp
Način izrade: na stolu ili krevetu poređaj svoje omiljene fotografije u obliku srca a zatim uzimaj jednu po jednu fotografiju i zalepi za zid istim redosledom kao što su bile poređane na stolu ili krevetu. Voilà, tvoja kreacija je gotova! Uz malo mašte na isti način možeš napraviti i druge oblike npr. brojeve

Ideja za organizaciju fotografija srece na zidu ili broj jedan

2. Štap i kanap

Potrebno ti je: jedan veći štap, kanap, makaze, izrađene slike i lepak ili ukrasne štipaljke.
Način izrade: Iseci kanap na dužinu koja ti odgovara ali naravno ostavi trakice kanapa malo duže jer će ti kasnije zatrebati kada budeš kačila kanap sa slikama na štap. Na isečene trake lepkom ili ukrasnim štipaljkama zakač svoje omiljene fotografije. Kanap sa fotografijama veži za štap a štap na zid možeš zelepiti ili uz pomoć kanapa i šrafa okačiti.

Ideja za organizaciju fotografija

3. Drvo najlepših uspomena

Potrebno ti je: vaza, par zanimljivih grančica, konac i izradjene fotografije
Način izrade: grančice poređaj u vazu, zatim uzmi svoje omiljene fotografije probuši na vrhu svake fotografije jednu malu rupu i kroz nju provuci konac i veži ga tako da tvoja fotografija postane kao ukras za jelku. To uradi sa svim fotografijama a zatim ih okači na grančice.

Ideja za organizaciju fotografija

4. Tabla prijateljstva i ljubavi

Potrebno ti je: velika drvena ploča ili više malih koje ćeš spojiti u jednu veliku ploču, šrafovi, kanap, ukrasne štipaljke i izrađene fotografije
Način izrade: na ploči ušrafi koliko god i gde god želiš šrafova. Zatim kanap razvuci između šrafova. Uzmi ukrasne štipaljke i fotografije i zakači ih na svoju novu tablu prijateljstva i ljubavi.

Ideja za organizaciju fotografija

5. Sveska uspomena

Potrebno ti je: sveska, lepak ili selotejp i izrađene fotografije
Način izrade: uzmi svoje omiljene fotografije i zalepi ih na stanice sveske + možeš dodati i neki opis ili anegdotu koja te veže za tu uspomenu :)

Ideja za organizaciju fotografija

Nadamo se da smo ti dali kreativne ideje kako da ispuniš slobodno vreme kod kuće i naravno zaprati nas na društvenim mrežama @fotoizradabg(Instagram) i Izrada Fotografija (Facebook) i javi nam kako su ti ispale kreacije :)

Za svaku kreaciju izrađene slike možeš nabaviti po promo cenama na www.izradafotografija.rs. Sve što treba da uradiš je da pošalješ svoje omiljene fotografije i da sačekaš da ti ih u rekordnom roku dostavimo na kućnu adresu